Loading...

About

About

[row cols_nr=”2″][col size=”7″]

Enkele jaren geleden kreeg ik de smaak van het bloggen te pakken toen ik meewerkte aan een diy en lifestyle blog. Verlangend naar meer startte ik samen met mijn bestie de Hashtag Momlife blog waar je nog steeds al mijn momlife avonturen kan volgen. Na al twee fantastische en succesvolle jaren was het tijd voor nog een extra stapje. Een blog waarop ik kan schrijven over de trials en errors in mijn keuken, waar ik nieuwe hotspots ontdek en andere culturen opsnuif.

Ik ben mama van vier jongens en overleef op koffie en heel veel liefde. Mijn brein draait op volle toeren en ik ben dan ook steeds met twintig dingen tegelijk bezig. Naast het bloggen, werk ik fulltime als fotografe in mijn eigen zaak die ik twaalf jaar geleden met mijn hubby en partner in crime startte. Voor mij de creatieve uitlaatklep en job van mijn leven waar ik zo naar op zoek was.

Naast mijn liefde voor mooie foto’s, heb ik ook een grote liefde voor woorden en eten. Op deze blog komen die twee dingen samen.

Vroeger stond ik niet echt stil bij het eten dat in mijn mond verdween. Ik was al blij dat ik iets kon maken zonder de saus te laten aanbranden en de pasta in de spoelbak te laten vallen. Koken, het was meer een opdracht dan een plezier.

Enkele voedsel intoleranties later, begon ik meer stil te staan bij het verhaal achter het voedsel dat ik verbruik en begon ik te experimenteren. Gaandeweg groeide er een passie voor eten, ook voor het soort dat ik zelf maak. Ik begon terug te keren naar de bron en zoveel mogelijk verse ingrediënten te gebruiken.

Voeg daar nog een zwangerschap aan toe waarbij ik, ondanks mijn constante misselijkheid, de hele dag in de keuken wou experimenteren en de kitchen disaster turned kitchen princess was geboren.

Liefde voor eten was er altijd, liefde voor het koken kwam met de tijd. Met zes, vaak hongerige, mondjes te voeden in dit gezin is er dan ook ruimte genoeg om die passie bot te vieren.  Ze smaken niet altijd wat ik op tafel tover, maar ik heb de smaak van het koken te pakken.

Ja, er schuilt ook een echte food lover in mij. Eentje van het soort dat geen geboren keukenprinses is, maar wel graag (lekker) eet en nieuwe dingen uitprobeert (en op jullie loslaat ;-)).

[/col][col size=”5″]

30 something – mom of four – wife – photographer – coffee addicted – pizza all the way -wild child

Story of my life

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[/col][/row]

 

[row cols_nr=”2″][col size=”3″]

Recept Spinazie met feta by Lifebetweenboys
Food & drinks

Ik begon te experimenteren in de keuken en ben niet meer gestopt. Waar je al mijn kitchen trials en errors kan mee beleven.

See Category

[/col][col size=”3″]

Hotspot King George
Hotspots

There’s a new kid in town? Say no more, ik trek er op uit om het te ontdekken. Maar blijf ook trouw aan de plaatsen die mijn hart veroverden.

See Category

[/col][col size=”3″]

Reizen met kinderen naar Bretagne
Travel

Elk jaar zo ongeveer in de late winter begint het te kriebelen. Dan krijg ik nood aan zon. Aan nieuwe plaatsen en andere culturen.

See Category

[/col][col size=”3″]

Van oude werkbank tot nieuw bureau
House things

Onze #projectrenovationno164 startte 10 jaar geleden toen we ons huidige huis kochten waar op zijn zachtst gezegd wat werk aan was. Beetje bij beetje wordt het een echte thuis.

See Category

[/col][/row]