Loading...

Bosch DIY tools: Making the house a home

Bosch DIY tools

Wat een huis een thuis maakt, is voor mij de aankleding. Die vertelt alles over wie er woont en leeft. De interesses, de stijl… Het wordt allemaal weerspiegeld in de foto’s aan de muur, de boeken op de plank. Die planken en foto’s aan de muur krijgen, is echter een ander paar mouwen. Vooral voor mij, degene die ooit drie gaten maakte om één kadertje op te hangen. Ik kreeg dan ook levenslang verbod van de hubby om zelf nog kaders op te hangen. Enter the Bosch diy tools.

Die zorgen ervoor dat de inner gadget lover van de hubby tot leven komt en de kaders bijna vanzelf aan de muur verschijnen 🙂 Zoals de Atino. En lijnlaser met geïntegreerde rolmaat voor gemakkelijk bevestigen, uitlijnen en meten. Het gelpad of de pinnen zorgen ervoor dat de lijnlaser op diverse oppervlakken kan worden bevestigd en je zo makkelijk zonder hulp voorwerpen kan uitlijnen. De lijnlaser kan verticaal of horizontaal uitlijnen in alle richtingen (0°, 90°, 180°, 270°); en heeft een rolmaat van 1,5 m.

Bosch DIY tools
Bosch DIY tools
DIY tools
Bosch DIY tools

Met de Bosch Zamo laser meet je elke oppervlakte in een oogwenk. Hij meet nauwkeurig en gemakkelijk afstanden tot maximaal 20 meter. J berekent oppervlaktes met een eenvoudige dubbelklik. De bediening met één knop zorgt voor een optimaal gebruiksgemak.
DIY tools

De Truvo detector is volgens mij onmisbaar bij elke verbouwing. Hij zorgt voor een eenvoudige detectie van spanningvoerende leidingen en metalen objecten in muren. Het duidelijke driekleurige LED en een waarschuwingssignaal geven plekken aan waar niet mag worden geboord. Wat in een renovatie project al eens handig van pas kan komen.

Bosch DIY tools

En last but not least: de Bosch Quigo Green. De groene lasertechnologie zorgt voor een tot wel 4x betere zichtbaarheid dan rode laserlijnen, zelfs bij fel licht. Trust me, we tried 😉 Gerecyclede materialen in product en verpakking evenals het geoptimaliseerd energieverbruik leveren een bijdrage aan duurzaamheid, en dat kan ik alleen maar toejuichen! Heel gemakkelijk in de juiste positie te plaatsen met de  adapterplaat en universele klem MM 2. Hubby’s favoriete nieuwe speeltje dat hier nog heel vaak van pas gaat komen 🙂

DIY tools
Bosch DIY tools
Bosch DIY tools
Bosch DIY tools

Zonder deze tools zou verbouwen heel wat minder leuk zijn. Of een kader ophangen, dat ook. En ook al heb ik nog steeds verbod tot gaten in de muren maken, de hubby maakt ze nu met plezier zelf 😉

You might also like

No Comments

Leave a Reply