Loading...

Postuur

Lunch hotspot: Postuur Antwerpen
Vlak achter het station van Berchem, verscholen tussen de nieuwe appartementen, vind je Postuur. Een geheel nieuw concept van eten. Ovenverse broodjes, dagverse salades en warme gerechten afgewisseld met vis of vlees. Je vindt het er allemaal.

Het ideale concept voor bedrijven in de buurt, want ze leveren gratis binnen een straal van 500m.  Of je kan afhalen aan de balie. Maar je kan ook gewoon even tot rust komen in het restaurant onder het genot van een heerlijke lunch of drankje.

 

Contant geld heb je hier niet nodig, want betalen kan easy peasy met de bank- of kredietkaart of mobiel. Perfect voor iemand als ik die nooit cash geld op zak heeft!

 

Wil je het jezelf nog makkelijker maken, dan download je de app op je smartphone en geniet je van heerlijke kortingen in het loyalty programma.

 

Het eten was super lekker, en de koffie ook, toch wel iets waaraan ik mijn lunch adresjes meet. Geen lunch zonder een bijhorende (lekkere) koffie. Ook de bediening was top, niet onbelangrijk op mijn lijstje!

 

Bij de inrichting is er aandacht besteed aan de details, wat ervoor zorgt dat je geen kantine gevoel krijgt.

 

Lunch is na ontbijt mijn favoriete maal van de dag. Nieuwe leuke lunch plaatsen ontdekken is dan ook een ware hobby. Postuur kwam door heel veel puntjes op mijn checklist en is voor mij dus zeker voor herhaling vatbaar als ik in de buurt ben. Als je op zoek bent naar een snelle en verzorgde lunch in een leuk concept, dan is het zeker iets voor jou!

 

 

Lunch hotspot: Postuur Antwerpen
Lunch hotspot: Postuur Antwerpen
Lunch hotspot: Postuur Antwerpen
hotspot: Postuur Antwerpen

You might also like

No Comments

Leave a Reply