Loading...

King George

Hotspot King George
In de stad van de Sint, bevindt zich 1 van de 7 mooiste restaurants ter wereld. En laat die stad nu toevallig ook mijn stad zijn. En het restaurant 1 van mijn persoonlijke favorietjes. Want dicht bij huis, alles vers en ter plaatse bereidt, en de koffie is ook om u tegen te zeggen. Meer moet dat niet zijn!

Vlakbij het station en het centrum van Sint-Niklaas vind je King George. Je wandelt binnen langs het prachtige terras dat je in de zomer meteen in zuiderse sferen brengt. Liefst blijf je daar gewoon de hele dag zitten, genietend van een koele huisgemaakte limonade. Maar ook binnen is het een ware lust voor het oog. Het interieur is met zorg ingericht en dat loont. Het is dan ook geen verrassing dat dit eetcafé een internationale prijs ontving voor één van de mooiste interieurs ter wereld.

Maar ook je smaakpapillen worden in de watten gelegd. Je kan er elke weekdag genieten van de heerlijkste vers bereide gerechten. Een variatie aan salades, soepen en broodjes worden aan het buffet tentoongesteld. Keuze stress gegarandeerd! En voor de zoete goestingskes kan je rekenen op heel wat heerlijks vergezeld met een Or koffie of bijvoorbeeld een lekkere gember thee. Keuze genoeg en voor elk wat wils!

Ook voor apero kan je er terecht en hou de agenda in de gaten, want regelmatig vind je hier de leukste afterwork feestjes.

Nog niet overtuigd? Dan moet je even richting Sint-niklaas en het gewoon zelf eens gaan uitproberen! Een feest voor je smaakpapillen gegarandeerd!

Hotspot King George Sint-Niklaas
Hotspot King George Sint-Niklaas
Hotspot King George Sint-Niklaas
Hotspot King George Sint-Niklaas
Hotspot King George Sint-Niklaas
Hotspot King George

You might also like

No Comments

Leave a Reply