Loading...

Zeekraal vakantiewoning – Hulst

De Zeekraal vakantiewoning te Hulst

Met de grote vakantie voor de deur dromen we al weg naar alle tripjes en vakanties die we kunnen plannen. De ene droomt van het strand, de andere van de bergen. Grote trips of een weekendje weg vlakbij. En laat me voor dat laatste nu net het perfecte adresje hebben!

In het prachtige Hulst, net over de Nederlands grens vind je de meest charmante vakantiewoningen. De Zeekraal is daar eentje van en is een echte aanrader. Als gezin van zes is het niet altijd evident om een geschikt huisje te vinden. Maar de Zeekraal heeft alles te bieden wat je nodig hebt. Voldoende slaapplaatsen, twee ruime badkamers, een prachtige tuin waarin het heerlijk vertoeven is, en nog zoveel meer.

Als ware foodie hou ik ervan wanneer een keuken is uitgerust zodat ik er zelf aan de slag kan tijdens de vakantie. Een heerlijk aperitief bereiden, een uitgebreid ontbijt, tot zelfs een heuse maaltijd, de keuken van de Zeekraal heeft alles te bieden wat je daarvoor nodig hebt. En de koffielover in mij kwam ook helemaal aan haar trekken.

Na het uitladen van onze spullen genoten we van een gezellig aperitief op het ruime terras van de woning? De kindjes konden intussen heerlijk spelen in de ruime tuin. Met het geluid van de vogeltjes en een lekker lente briesje op de achtergrond, genoten we van de ondergaande zon en de rust.

In een ander bed slapen, is voor mij ook best een uitdaging want ik ben nogal gehecht aan mijn eigen bedje en hoofdkussen. Maar wat sliep ik heerlijk van zodra mijn hoofd het kussen raakte. En wakker worden met enkel het geluid van de vogeltjes op de achtergrond maakte het nog beter.

De woning is volledig uitgerust met alle comfort en bovendien heel kindvriendelijk en veilig, waardoor zelfs deze mama van een uitbundige, fearless kleuter met een gerust hartje kan ontspannen.

Vanuit de woning ben je in geen tijd op verschillende leuke plekjes om te ontdekken. Een dagje strand, een ontspannende wandeling in de polders, of lekker gaan eten of borrelen in het centrum van Hulst zijn maar een paar van de dingen die er te beleven vallen.

Dus zoek jij nog het perfecte plekje voor een lekker weekendje weg? Dan weet je waar je moet zijn 😉

 

 

No Comments

Leave a Reply